My Food Journal
food-exercise=weight
luni, 10 octombrie 2011
Tarta cu dovlecei
[…] am curatat dovleceii de coaja verde si batranicioasa, i-am feliat rondele si asezat pe partea exterioara a tavii, apoi am feliat o mogaldeata de mozzarela (150g) pe care am pus-o peste dovlecei si in centrul foietajului de data asta, iar ca un ultim strat am adaugat rotocoalele mici de dovlecel ce-mi ramasesera la exterior si in centru rosii mici taiate in jumatati. Intr-un castronel am batut un ou cu un pic de smantata de gatit (Rama) si un varf de sare si piper pe care l-am turnat in tava si l-am lasat la cuptor cam 40 de minute. CITESTE MAI DEPARTE AICI!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru mesaj. Va mai astept pe blogul meu!
Postare mai nouă
Postare mai veche
Pagina de pornire
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Multumesc pentru mesaj. Va mai astept pe blogul meu!