marți, 27 septembrie 2011

Bucataria norvegiana si reteta de fishcake

Cu spuneam aici, decand sunt cu Vlad am descoperit o noua latura a turismului, si anume cel culinar. asa cum era de asteptat, bucataria norvegiana se bazeaza foarte mult pe consumul de peste. CITESTE MAI DEPARTE AICI!

luni, 26 septembrie 2011

Gustarica de duminica la ora 5

mixul pentru programul rapid la masinica de paine 350g faina alba; 2 lingurite drojdie uscata, 1 lingurita sare, 2 lingurite zahar brun, 1 lingura de zeama de lamaie, 1 lingura de ulei de masline, 1 lingura seminte de floarea-soarelui si 220ml apa. CITESTE MAI DEPARTE AICI!

vineri, 23 septembrie 2011

Aventura "business"

Biletele de intoarcere din Romania le-am luat in oferta cu un up-grade de “clasa” si anume de la economy la … business. CITESTE MAI DEPARTE: AICI!


luni, 19 septembrie 2011

la blide si ravasitul oilor

Cam de vreo 5-6 ani avem o traditie, in fiecare vara, mai devreme sau mai tarziu pe timpul vacantei noastre, se vine cu propunerea sa mergem la … Pestera, in Muntii Bucegi, si cam de fiecare data “Y”-cii familiei decid ca mergem cu masinuta ca pe jos dureeeeeaaaaza…mai departe cititi AICI

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Fagaras

Ieri ne-am sculat in zori devreme cu doua scopuri trasate cu rosu in planul zilei… citeste mai departe AICI

joi, 15 septembrie 2011

troll beads

Fiecare margeluta are istoricul ei. Te poti duce si alege orice margeluta, si lantisorul si iti poti face propriul tau design.… citeste mai departe AICI