joi, 15 martie 2012

Tu decorezi, noi te premiem!


A venit primavara! Si odata cu ea a revenit si cheful a de improspata cate ceva de acasa. Bucuria ghioceilor, a martisoarelor va fi in curand inlocuita de ratuste, iepurasi si oute care sa decoreze masa de Paste, pe langa pasca, drob si miel.
Noi sustinem lucrul de mana si creativitatea personala si vrem sa aratam tuturor ce lucrusoare frumoase ati facut, ba mai mult premiem cel putin doua dintre acestea, cele mai cele, decise de juriul nostru dedicat! Va invit pe toti si toate sa lucram cate ceva, cum ar fi martisoare, felicitari, plicuri personalizate, semne de carte, supracoperte, portstacane, farfuriute pictate, decupaj, bijuterii, decoratii pentru masa sau casa pentru paște si alte jucarele facute de voi, cu sau fara copii casei in cadrul proiectului: DECORATII facute manual.

Primul premiu este oferit de mine si este la alegere dintre:
- o carte in limba engleza despre modele si tehnici de crosetare AMIGURUMI, jucarele in miniatura crosetat
SAU
- un set de plastilina colorata si tipare pentru jucarele coapte in cuptor din care se pot face pana si bijuterii cum am primit eu de martisor
SAU
- un set pentru construirea unui robotel cu inteligenta artificiala de la Science Time. 

Al doilea premiu oferit de Georgi:
- un set pentru fabricarea decoratiilor: un marker glitter pt textile, metal, carton,lemn, etc. si elemente decorative pt confectionarea de carti postale, felicitari, scrapbook.

Castigatorul va fi anuntat pe 22 aprilie 2012 in urma evaluarilor membrilor JURIULUI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru mesaj. Va mai astept pe blogul meu!